Mart 19, 2020

Serbest Eczaneler İçin Etil Alkol Temini Kullanımı Kayıt Formu Tablosu

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğünden odamıza gelen 16.03.2020 ve E.67260 Sayılı ile Serbest Eczanelerin etil alkol temini ilgili

Eczanelerin ecza depolarından tıbbi kullanım amaçlı etil alkol teminine ilişkin sınırlamanın ikinci bir emre kadar kaldırıldığı, ancak ecza depoları tarafından tıbbi kullanım amaçlı etil alkol satışı yapılan eczanelere dair bilgilerin talep edilmesi durumda eczanelerden isteneceği veya ilgili kurumlarca yapılan denetimlerde eczanelerden isteneceği ekte yer alan Excel tablosuna uygun şekilde tutulması talep edilmesi durumda ilgili kurumlara gönderilmesi üzerine eczanelerde muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Serbest Eczaneler İçin Etil Alkol Temini Kullanımı Kayıt Formu Tabloso  <<<< Tıklayınız

İl Sağlık Md Gelen Yazı  <<<< Tıklayınız