Mayıs 28, 2020

E-Güven Elektronik İmza Geçerlilik Tarihi Sorgulama İşlemleri

Elektronik imzanız var ise aşağıdaki adımları takip ederek geçerlilik süresini kontrol edebilir, geçerlilik süresi dolan Elektronik imzalarınızı odamız aracılığıyla günceleyebilirsiniz.

E-Güven Elektronik İmza geçerlilik tarihi sorgulama işlemlerinizi aşağıda bulunan görsellere bakarak egüventester programı üzerinden yapabilirsiniz.

E-İmza geçerlilik tarihi kontrol işlemleri için;

-Elekronik imzanızın yüklü olduğu cihazınızı bilgisayara takınız.

Hemen İndir e Tıklayınız." tıklayınız >>>>   Hemen İndirin <<<<<) bilgisayarınıza masa üstüne indiriniz.
-İndirdiğiniz egüventester programını çalıştırıp aşağıdaki görselleri takip ederek E-imzanızın geçerlilik tarihini kontrol edebilirsiniz.

Odamızın verilerine göre yenileme yapacak eczaneler ektedir tıklyaınız  <<<<<<  bu eczaneleri dışında var ise odamıza bilgi veriniz