Ağustos 14, 2020

YARDIMCI ECZACI VE İKİNCİ ECZACI ÇALIŞTIRMAK İSTEYEN ECZANELERİN DİKKATİNE

Değerli Meslektaşlarımız,

Yardımcı eczacı ve ikinci eczacı çalıştıracak eczacılarımıza, son iki ay 120 gün(2 personel sgk) sgk prim gün sayısı ödenmiş olması kaydıyla KOSGEB’ e başvuru yapılması ve onay alınması halinde “İşletme Geliştirme destek programı”  kapsamında (Nitelikli eleman desteği) 50.000 TL ‘ye kadar destek verilmektedir.

Başvuru için KOSGEB web sayfasından kayıt yapılmalı, kobi beyannamesi doldurulmalı ve kurum onayı beklenmelidir.Onay geldikten sonra çalışacak personelin işe giriş (sgk) işlemleri yapılarak Eczacı Odası ve İl Sağlık Müdürlüğüne  bildirilmelidir.

Kosgeb Nitelikli Eleman Desteği Hakkında

Eczanesinde, İkinci Eczacı ve Yardımcı Eczacı çalıştıracak olan meslektaşlarımızın KOSGEB'den nitelikli eleman istihdam desteği sağlaması için gereken şartlar ve destek alma kılavuzu ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK1: Nitelikli Eleman Desteği Şartları