Ekim 03, 2024

Geçici Koruma Kapsamındaki Suriyelilere ait Faturaların üzerine, Faturanın ödenebilmesi için Eczacıya ait İBAN Numaraların yazılması gerekmektedir

Geçici Koruma Kapsamındaki Suriyelilere ait Faturaların üzerine,Faturanın ödenebilmesi için Eczacıya ait İBAN Numaraların yazılması gerekmektedir

Adıyaman Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından Odamıza bildirimde; Geçici Koruma Kapsamındaki  Suriyelilere ait  karşılanan reçetelerin ilaç bedellerinin ödenebilmesi için  Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne yollanan faturalarda, Gönderilen Tüm Fatura Nüshasına Eylül Ayı Dahil Olmak Üzere Ve Diğer Aylara Ait (Eylül, Ekim, Kasım Ayları... Vb...Aylar .... ) Faturaların Üzerine Faturaların ödenebilmesi için Eczacıya Ait İBAN Bilgisinin Mutlaka Yazılması Gerekmektedir. Faturaların üzerinde İBAN ve banka adı okunabilir ve görülebilir yere Büyük yazı karekteri ile sol alt köşeye fatura içinde açıklama bölümüne yakın yere elle ya da bilgisayar ortamında yazılması İBAN numarası bulunmayan faturalar Muhasebe Müdürlüğünce Ödeme işlemine alınmayacak ve Eczanenin Faturası ÖDENMEYECEKTİR.