Şubat 10, 2021

Geçici Koruma Altındaki Yabancı Reçete Muhteviyatı İlaçlarının Karşılanması ile ilgili Odamıza Sözleşme gelmiştir

Göç İdaresi İl Müdürlükleri ile Yapılan Sözleşme İşlemleri Hakkında

T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Türk Eczacıları Birliği arasında "Geçici Koruma Altındaki Yabancı Reçete Muhteviyatı İlaçlarının Karşılanması ve Reçetelerin İncelenmesi İçin Gerekli Usul ve Esaslara Ait İşbirliği Protokolü" imzalanmıştır.

Sözleşme yapmak isteyen eczacılarımız, 17 Şubat 2021 Çarşamba gününe kadar Odamızdan sözleşmelerini almaları gerekmektedir. Sözleşme kısıtlı geldiğinden dolayı odamızdan ivedilikle aldırmaları önemle rica olunur.

Sözleşme ücreti 50 TL'dir.Sözleşme Ücretini odamıza elden teslim edeceksiniz

Sözleşmelerin doldurulmuş ve imzalanmış hali (Sözleşmenin 4 nüshasını da) 18 Şubat 2021 Perşembe gününe kadar Odamıza  teslim edilmelidir. Odamızda, sözleşmeleri toplu şekilde Adıyaman İl göç idaresine teslim edecektir.

Sözleşme ile ilgili istenilen evrak yoktur. Sözleşmeleri doldurmaları yeterlidir.

Sözleşme doldurma işlemi:

1-) Sözleşme üzerine yazılacak tarih 01.03.2021 dir.

2-) SGK İndirim oranı yazılacaktır.

3-) Solda aşağılarda ortalara doğru “ ECZANE” Yazan kısma, Üzerine, “hem kaşe vurulacak hem de imza” atılacaktır.

4-) Sözleşme 4 nüshalıdır Eczacı sözleşmenin Sadece

“Kurumda kalacak nüshanın ön yüzüne protokol hükümlerini okuduğunu ve kabul ettiğini el yazısı ile yazarak imzalaması; “Kurumda kalacak nüsha”daki diğer sayfalar ile sözleşme formunun diğer nüshalarının paraflanması (İMZALANMASI ) yeterli olacaktır.

Not:

Adıyaman İl göç idaresi tarafından imzalandıktan sonra, odamız eczanelere bilgi verecek, Göç idaresi tarafından imzalanan sözleşme nüshaları odamıza gelmiştir. Eczaneler, Göç idaresi tarafından imzalanan sözleşme nüshalarını odadan alacaklardır.

Eczaneler;

“ Kesilecek İlk Fatura Ekinde İlgili Birime (ErtuğrulGaziyeSSGM) ) ” Sözleşme nüshasını

Kesilen Fatura ile beraber Fatura dosyasının içinde koyup (ErtuğrulGaziyeSSGM) Gönderecektir.